28 de maig del 2009

Presentació: d'Iniciativa Internacionalista a Sant Feliu de Llobregat


El proper dijous 4 de juny a les 20h tindrà lloc l'acte final de campanya de la coalició Iniciativa Internacionalista - La Solidaritat entre els Pobles. Un cop superada la tentativa d'il·legalització del Tribunal Superior, la coalició anticapitalista encapçalada pel dramaturg Alfonso Sastre, encara els actes finals de campanya. A la comarca del Baix Llobregat, on s'han realitzat actes a més de 14 pobles, l'acte final tindrà lloc a Sant Feliu de Llobregat, el proper dijous 4 de juny a la Torre del Roser (c/ Joan XXIII, núm 14 - al costat de la Biblioteca Montserrat Roig).

L'acte de Sant Feliu comptarà amb les intervencions de Cesk Freixes, treballador de la cultura i membre del grup de suport dels Països Catalans, i Irene Esteban, membre d'Izquierda Castellana. La presentació de l'acte anirà a càrrec del santfeliuenc Eduard Giménez.

Aquesta candidatura es declara en favor del dret de l'autodeterminació, de la justícia social, de les llibertats democràtiques plenes i del dret polític. Alhora denuncia la discriminació de gènere i l'Europa del Capital com a models d'opressió personal i col·lectiva.

Per més informació:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada