25 de juny del 2009

MANIFESTACIÓ ANTIREPRESSIVA



Un cop mes ens veiem obligades a sortir al carrer amb la necessitat de pressionar als que governen i denunciar el seus intents de fer callar les veus dissidents d'aquest sistema, així com donar suport a tants i tants col·lectius que continuen lluitant per un canvi real a les seves vides (veïns i veïnes que son exclosos pels macroprojectes urbanístics agressius, treballadors en lluita per millores al seus llocs de treball, estudiants contra la privatització de l'ensenyament,...) Dia a dia ens trobem amb diferents intents de fer desaparèixer aquestes lluites, son les múltiples cares que conformen una única estratègia repressiva.
Per això continuarem lluiten de totes les maneres que considerem oportunes per exigir l'absolució i retirada de càrrecs a casos com: les detingudes del Forat de la Vergonya, les encausades en les cremades de fotografies del rei, els buseros represaliats, la Nuria Pórtulas, les desobedients a les penes-multa, les resistents al Pla Caufec, l'Alfons antikubotan, els estudiants expedientats contra el pla Bolonya, i més. I la llibertat d'Amadeu Casellas entre d'altres.

La Convocatòria és: Dissabte 27 de juny. 12h al forat de la Vergonya, Barcelona. Per la llibertat, contra la repressió!

Més info: alespenespunyalades

1 comentari:

  1. Ep ja que nosaltres us hem enllaçat al bloc de l'assemblea podrieu fer el mateix amb el vostre bloc!! www.mauletsbaixllobregat.blogspot.com

    ResponElimina