19 de novembre del 2009

AQUÍ FA PUDOR DE XORIÇO....

Qui té por que s'estiri la manta? Nosaltres, la gent corrent amb la vida fotuda?

Arribar a fi de mes és cada cop més difícil, mentre fa una pudor de xoriço que empesta, i els de Dalt parlen molt però no pensen fer res, diuen que “no són tots iguals”, però en realitat tots formen part de fraccions del mateix Partit, el Partit dels xoriços. Ens han xoriçat amb la Crisi i no s'ha canviat res. Ens han xoriçat la Ciutat venent-la al millor postor i omplint-se les butxaques, mentre nosaltres paguem els plats trencats - i salvem els Bancs que tornen així a xoriçar-nos. Ens han xoriçat la Paraula perquè resulta que no se'ns deixa decidir res més enllà d'una participació raquítica i d'un vot aclamatori. I a sobre hem de sentir que estiraran la manta que tenen sota els seus peus!
Des de Santa Coloma fins a Cadis, des del Palau a la Gene, des d'El País fins a Antena 3, la mateixa manta de mentides. La mateixa manta de fum que delata que se'ls està cremant la barbacoa.
Sembla que l'ordre és que el lladre-de-coll-blanc, de més de 20 Milions d' Euros, el Sr. Millet, molt ben relacionat, continuï gaudint de les seves mansions, cotxes, i passeigs per la platja... I ja veurem quant triguen a sortir en Prenafeta i l'Alavedra... I mentrestant se suposa que nosaltres, treballadors de tots els colors, la gent corrent de la vida fotuda, hem de tornar a la fila i passar-nos el dissabte a la tarda mirant la TV.

Ja n'hi ha prou de fer-li el joc a aquesta gran Família de xoriços.Aquest dissabte apaguem la tele i sortim al carrer.

Porta la cassola, la cullera, la pancarta i la mala llet,
aquest dissabte 21 de novembre a les 18h a la Plaça Sant Jaume!

Rodaran xoriços!!!.
passa-ho!!!

http://rodaran.wordpress.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada