7 de febrer del 2012

Tu creus que és normal? (Pla Caufec)

…Caufec segueix sent una qüestió present a les nostres vides com a record d’una victòria: Diguin el que diguin, vàrem guanyar! Si la seva crisi va atrapar-los va ser gràcies a què durant 20 anys, des de 1991, el veïnat d’Esplugues i la solidaritat d’arreu es va moure contra el seu pla urbanístic.Però també segueix present en la forma més crua de la lluita: la repressió! Sí amigues, la justícia que deixa lliure l’assassí d’en Pedro Álvarez o a en Millet, truca a la nostra porta.

9 persones actives en l’acció pública i col·lectiva d’oposició al Pla Caufec es troben amb dos judicis…en els què, la fiscalia demana penes de presó desproporcionades i prou dures com per esdevenir ingrés directe a presó per a 6 d’elles.

Sí! …aquest cop l’amenaça és dura. La fera ferotge va fer mal… i la venjança esdevé democràtica quan la dicta qui té el poder.

Segurament tu o gent propera vau estar als fets pels quals ens jutgen. O potser n’has sentit parlar: la manifestació del 6 d´octubre de 2007 on es va entrar a les obres i a la concentració del 2009 on es va entrar a l´Ajuntament d´Esplugues quan una persona de Caufec estava a punt d´ingressar a presó durant 10 dies per una pena multa.

solidaritat activa…

Et convoquem a una assemblea informativa el dia 9 de febrer a les 20 hores al casal de cultura Robert Brillas (C/ Angel Guimerà, 38, Esplugues de Llobregat)


http://www.noalplacaufec.infoCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada