14 d’abril del 2009

Per Sant Jordi llibres amb idees, llibres per pensar!

El 23 d'abril s'organitzarà a la Plaça de la Vila una parada de llibres a càrrec de l'APS. En aquesta estand, però, es podran trobar llibres diferents a la resta, ja que de la mà d'editorials com El Jonc, Virus i Txalaparta, entre altres, és vol donar cabuda a idees crítiques. Un espai per aquells autors i aquelles idees que qüestionen el model econòmic capitalista, el patriarcat, l'estat del benestar, el futur de les nacions sense estat i la història sempre escrita pels vencedors.

Aquesta paradeta comptarà especialment amb títols encarats a la qüestió de gènere, feminisme, homosexualitat i patriarcat; i temes ambientals, ecologisme, model econòmic, decreixement i sostenibilitat. En aquest sentit es regalarà, fins a final d'existències, el llibret "Idees per entendre la crisi" publicat per Endavant amb la voluntat d'explicar la crisi entenent que es tracta d'un fenomen indestriable del funcionament del sistema capitalista.

Així doncs a la Plaça de la Vila, durant tot el dia, podreu trobar una paradeta organitzada entre l'Assemblea Popular que s'encarrega dels llibres i la publicació Sant Feliu Respon, que com ja es habitual vendrà roses.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada