7 d’abril del 2009

Un exregidor del PP de Sant Feliu es passa a Plataforma per Catalunya

Segons publica e-Noticies, els nazis de Plaforma per Catalunya ja estan organitzant-se al Baix Llobregat. PxC estan vinculats amb el Moviment Patriòtic Català, hereus del grup armat Milicia Catalana, que durant la dècada dels 80 va atemptar contra clíniques on es practicaven abortaments i locals de partits independentistes. Actualment tenen algunes seus a la Catalunya central i a les eleccions municipals del 2007, amb més de 12.000 vots, van aconseguir regidors a Manlleu, el Vendrell, Roda de Ter, Manresa, Olot i a Vic, on són la segona força més votada.

Compten entre les seves files amb personatges tant il·lustres com Josep Anglada, el cabdill del partit i ex-membre de Fuerza Nueva, Alejandro Meno que era militant de Unió i es va presentar a les llistes de l'Ajuntament de Barcelona per CiU, o Carlos Francisoud, que fou el màxim dirigent de Milicia Catalana.

Segons exposa el Triangle: "A banda dels fitxatges d'antics militants de partits amb representació parlamentària, Anglada també està captant membres de l'extrema dreta, el seu graner de vots tradicional. El cas més polèmic fins ara és el de Carles Francisoud, delegat de la PxC a Badalona. Francisoud va liderar durant els anys vuitanta Milicia Catalana, un grupuscle armat d'extrema dreta. Francisoud, que va ser condemnat a vuit anys i sis mesos de presó pels delictes d'associació il·lícita, estralls, atemptat frustrat i atracament amb intimidació, va mantenir-se diversos anys al capdavant de Milicia Catalana, que es va especialitzar en atemptar contra organitzacions independentistes, com ara la Crida. Per tant, de moment, Anglada intenta pescar a totes les opcions de drets per implantar-se a Barcelona, on fins ara no ha tingut una presència destacable."

I publicat a e-Noticies: "Jaume Torres, exregidor del PP a Sant Feliu de Llobregat, s'ha passat a Plataforma per Catalunya i ja és membre de la junta gestora del partit al Baix Llobregat. Després de les recent constituïdes juntes gestores del Vallès Oriental i del Barcelonès, aquest dissabte el president de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, s’ha desplaçat al Baix Llobregat per tal de posar en marxa la gestora del partit en aquesta comarca.

Una trentena de militants varen assistir a la reunió d’aquest dissabte a Sant Boi que va començar a les 12 del matí i va acabar passades les 5 de la tarda. Aquesta reunió va servir entre altres coses per nomenar els delegats locals de diferents municipis de la comarca.

La junta gestora del partit al Baix Llobregat estarà formada per David Parada de Sant Boi, Jaime Padilla d’Esplugues, Miquel Vigorós de Sant Feliu, Jaume Torres (exregidor del PP a Sant Feliu) de Viladecans, Joan Marín de Corbera, i Franc Pastor de Cornellà."

Fonts: El Triangle i e-Noticies.cat
Info: Plataforma per Catalunya - Viquipèdia.
Info: Josep Anglada - Documental TV3 i grabació oculta. No té desperdici.
Info: Web del partit

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada