21 d’abril del 2011

LA REPETITA A LA FIRA DE MAIG


VINE A LA REPETITA!!!!!!

DIVENDRES 6 DE MAIG A LES PISTES DE CAN CALDRES
SANT FELIU ( AL COSTAT DEL CEMENTIRI) I DE LA PARADA DEL BUS NIT

A LES 19:00 CARAJILLADA POPULAR

A LES 22:00 D.J. INKONFORMABLE

A LES 24:00 RISING VYBZ

A LES 02:00 ARKITEKT CREW

FINS LES 4:00..........

AMB SOPADOR POPULAR, PARADETES ARTESANALS I DE COL·LECTIUS...

US HI ESPEREM!!!!!!!!!!!

El passat mes d’octubre, es va dur a terme la cinquena edició de La Petita 2010, la Festa Major Alternativa de Sant Feliu. Un cop més, gràcies a l’esforç col·lectiu i al treball colze a colze d’entitats i persones a títol individual, es van desenvolupar tot un seguit d’activitats per a tots els públics, cada vegada amb més varietat, riquesa i aportacions desinteressades.
Malauradament, aquesta vegada La Petita van ser (i mai millor dit) una festa popular passada per aigua, fet que no ens va permetre gaudir tant de l’espai, que va provocar que les activitats no es poguessin dur a terme en la seva totalitat o en les millors condicions i que va fer no s’aconseguissin prou calerons per reinvertir-los en la sisena Petita, com fem cada any. Després de molt de temps preparant aquesta jornada festiva i reivindicativa, les condicions climatològiques no ens van acompanyar. Malgrat tot, La Petita té forces per aguantar això i tot el que calgui. És per aixó que el hem decidit organitzar una RePetita!! Una festa que ens permetra recaptar fons per la sisena edició de la Petita, el proper octubre.

Com ja sabeu i com heu anat veient al llarg d’aquests cinc anys, La Petita ha anat creixent amb tots i totes, fent un recorregut per diferents lluites amb l’objectiu de recuperar la cultura i la memòria històrica, preservar el territori, protestar contra l’especulació i fomentar l’autogestió. Ja fa un parell d’anys que ens trobem amb greus conseqüències socials i polítiques que són resultat del sistema capitalista que ens oprimeix. En són exemples clars i tangibles la crisi, els desnonaments, la brutalitat policial, la corrupció de la classe política o la destrucció del territori.
Durant aquest recorregut, La Petita s’ha anat fent cada dia més rebel i, per tot plegat, exigim el nostre dret i deure a la participació social i política. Com a col·lectius i entitats del poble, entenem que aquest fet és una necessitat bàsica per poder desenvolupar-nos i alliberar-nos, per aprendre a viure d’una manera més sostenible en relació amb el nostre entorn i amb nosaltres, per donar i crear alternatives i per vèncer les multinacionals i els estats neoliberals i patriarcals que controlen les nostres vides.
L’autogestió i la creació de xarxes socials de solidaritat són les eines bàsiques per poder ser cada dia persones més autònomes davant els paràmetres tan estrictes que ens marquen les institucions a l’hora d’expressar i dur a terme lliurement una altra forma de fer i entendre la realitat.
La manca de recursos i l’asfixia burocràtica a la qual estan sotmeses moltes entitats per tal de rebre les sobralles de les subvencions dels Ajuntaments, formen part d’un engranatge complex, que respon a la censura i la criminalització de tots aquells moviments socials que s’atreveixen a pensar de forma crítica, qüestionant l’statu quo imperant, i que, per tant, es troben totalment al marge dels recursos, no només econòmics, sinó materials i d’infrastructures, els quals, com a part del poble santfeliuenc, tenim tot el dret d’utilitzar.
Perquè volem una sisena edició de La Petita, més forta, activa i combativa!

!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada