10 de juny del 2011

Casserolada Popular durant el Ple d'Investidura del nou alcalde de Sant Feliu


Dissabte dia 11 a les 12 hores a la Plaça de la Vila davant de l'Ajuntament!


Tal i com es va decidir ahir a l'assemblea popular d'indignats i indignades de Sant Feliu es convoca aquesta cassolada popular durant l'acte d'investidura del nou alcalda i la presa de possessió del nou equip de govern de Sant Feliu per fer ben present la nostra indignació als polítics del nostre consistori!

Tal y como se decidió en la asamblea popular de ayer de indignad@s de Sant Feliu se convoca esta cacerolada popular durante el acto de investidura del nuevo alcalde i la toma de posesión del nuevo equipo de govierno de Sant Feliu Jordi San José para hacer manifiesta nuestra indignación a los políticos de nuestro a
yuntamiento!


INDIGNA'T SANT FELIU! QUE ELS POLÍTICS DE LA NOSTRA CIUTAT ESCOLTIN LA NOSTRA INDIGNACIÓ AMB EL SEU COL·LECTIU I LA TINGUIN EN COMPTE PER FER UN CANVI D'ACTITUD QUE HA DE COMENÇAR DESDE LA BASE ALS POLÍTICS DE POBLES I CIUTATS!

QUE S'ENTERIN SI ÉS QUE NO TENEN DEL TOT CLAR QUE ELLS ENS HAN DE REPRESENTAR A NOSALTRES, QUE PER AIXÒ HAN ESTAT ESCOLLITS I HAN DE VETLLAR PER LES NECESSITATS DE LA GENT, QUE ELLS HAN ESTAT ESCOLLITS PELS CIUTADANS I CIUTADANES D'AQUESTA CIUTAT PER REPRESENTAR-NOS I QUE EN AQUESTS MOMENTS DE CRISI ON MOLTA GENT HO ESTÀ PASSANT MOLT MALAMENT NO HI HA D'HAVER CAP TIPUS DE CELEBRACIÓ FESTIVITAT I COMPLAENÇA PER HAVER ENTRAT AL GOVERN ! QUE ES POSIN A TREBALLAR PER LES PERSONES DE SANT FELIU, AMB HUMILITAT I BONA FEINA! QUE ES DEDIGUIN A GOVERNAR LA CIUTAT, A CREAR LLOCS DE TREBALL A OCUPAR-SE D'AQUELLS QUE HO ESTÀN PASSANT MALAMENT!

QUE ES POSIN LES PILES! RES DE COMPLAENCES! QUE LA QUE ESTÀ CAIENT ÉS MOLT GROSSA I TOTS QUI MÉS QUI MENYS HO ESTEM PATINT!


Per això vine a fer sentir la teva veu a la Cassolada Popular del proper Dissabte dia 11 a les 12 hores a la Plaça de la Vila davant de l'Ajuntament!




Més informació http://www.facebook.com/event.php?eid=191248304258621

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada