29 de setembre del 2011

LA PETITA 2011 JA ÉS AQUÍ!!!!


MANIFEST PETITA 2011

Un any més, amb les festes de la tardor, arriba la VIa edició de La Petita!

Enguany però, desperta amb més ràbia que mai, amb més ganes de menjar-se el món i de posar-ho del revés... la nostra petita va creixent, i com a bona amazona que és, no es conforma amb el sistema patriarcal que ens oprimeix, cada vegada més accentuat per la crisi que vivim, responsabilitat directa de l'especulació, d'un sistema econòmic i social basat en les mercaderies i els diners, i que dóna l'esquena, com sempre, a les més desafavorides i amb menys poder negociador: dones, joves, gent gran i persones immigrades.


Ja fa anys que estem patint els efectes més durs d’aquest sistema, basat en l’explotació de la classe treballadora i la divisió sexual del treball. Davant tot això, l'única alternativa viable és la destrucció del sistema patriarcal, que ens afecta a dones i homes per igual, per crear un sistema social basat en les persones, on l'status quo no legitimi ni fomenti qualsevol forma de violència masclista (econòmica, estètica, laboral, física, psicològica, sexual, institucional, religiosa…), on la dona deixi de ser explotada laboralment i sexual, on hi hagi cabuda altres models familiars, grups i formes de convivència més enllà dels models establerts tradicionalment, on hi hagi respecte per viure i gaudir de la sexualitat que es vulgui escollir, on disposem del dret total i absolut al nostre propi cos, i poder avortar de forma lliure, segura i gratuïta, sense que l'Església ni l'estat ens criminalitzin, i on les dones gaudim plenament al dret a la ciutadania, ja que l'actual sistema no és democràtic i no ens representa, i volem formar part en la gestió i decisió de totes les accions que tenen a veure amb la nostra vida social, personal, política, laboral i econòmica.


Entre tots i totes podem fer-ho, si realment volem una transformació del model (capitalista) de desenvolupament econòmic i social actual, cap a un que estigui al servei de les persones i el planeta. En aquest procés és imprescindible incorporar un enfocament feminista per afrontar les crisis: ecològica, alimentària, energètica, econòmica, social i del treball de cura, i apostar per processos de sostenibilitat, basats en nou models de ciutat i gestió del territori, de construcció de sobirania alimentària, que prioritzi les energies renovables front les centrals nuclears, i promogui models de desenvolupament d'economia social i solidària.


La Petita, com vosaltres, no creu en els contes de prínceps i princeses, no vol viure en un entorn sexista i masclista, no vol rebre les agressions d'un sistema que la considera un objecte sexual, vol mantenir relacions lliures de violència i de poder, no vol ser discriminada en cap aspecte de la seva vida, vol poder decidir amb tots els seus drets, i vol rebre una educació pública, laica, gratuïta, en català i coeducativa.


Sense les dones no hi ha revolució!

Desgranem el patriarcat!


Visca La Petita 2011!


ACTIVITATS:

DIMECRES 12 D'OCTUBRE: A LES 19:00 PASSI DEL DOCUMANTAL "EL SEGUNDO DESEMBARCO" PARLEM DEL PAPER DE LES MULTINACIONALS ESPANYOLES A AMÈRICA LLATINA. (CINEBAIX)

DIJOUS 13 D'OCTUBRE: A LES 19:00 PASSI DE DOS DOCUMENTALS "EM DIC LLIBERTAT" I " EN QUART GRAU" AMB LA PRESÈNCIA DE LES SEVES REALITZADORES.(CINEBAIX)

DIVENDRES 14 D'OCTUBRE: A PARTIR DE LES 22:00 CONCERTS. ( PARC NADAL)

·A BOTE PRONTO (ROCK)

·NADA BUENO (ROCK)

·FORA DE TEXT (PREFORMANCE)

·BATAKAZO (HARD-ROCK-PUNK)

·ARTROSIS (METAL-HARD-ROCK)

·SALMÓ FUMAT (RUMBA-SKA-REAGGE-ROCK)

·TAMBÉ ESPAI DE REAGGE CORNER

DISSABTE 15 D'OCTUBRE:

· 11:30 CONTACONTES AMB STOP MALARIA


· DE 16:00 A 18:00 EL MERCAT DE L'ALEGRIA AMB EL CAU


· 17:00 XOCOLATADA PER PALESTINA AMB AL-SHARARA

A PARTIR DE LES 22:00 CONCERTS:

·BAD DAY BAND (POP)

·LOS IGNORANTES (COMEDIA)

·LA VERGA RECORDS (HARDCORE-PUNK)

·RUMBORACHERA (COMEDIA-LLATINA-PUNK)

·RISING VIBZ (DJ)

·TAMBÉ ESPAI DE REAGGE CORENR

DIUMENGE 16 D'OCTUBRE: A LES 14:00DINAR NICARAGÜENC AMB EL COMITE DE SOLIDARITAT SANDINASTA DE CATALUNYA.

PODREU GAUDIR TAMBÉ DE UNA BARRA AMB PASITIS I MENJAR VEGÀ, AMB EXPOS I PARADETES DE DIFERENTS ENTITATS.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada