10 de febrer del 2012

Campanya Avortament Lliure1985. Seqüela.
El nostre cos, la nostra terra.

Les dones de la Campanya pel Dret a l'avortament Lliure i Gratuït, després de les inconcretes i amenaçadores declaracions en roda de premsa del ministre Gallardon, no podem altra cosa que manifestar alta i clarament, simplement, que:

ARA I AQUI

Ahir, demà i arreu,

Les dones decidim.

......................................................................................................

La Campanya pel Dret a l'Avortament Lliure i Gratuït fou critica amb la Llei de Drets Sexuals i Reproductius i d'Interrupció Voluntària de l'Embaràs del 2010 ja que, tot i els avenços, no respon a les necessitats reals d'autonomia i capacitat plena de decisió de les dones.

Però defensarem, com ho fem des de fa dècades, qualsevol avenç en el dret de les dones a decidir. No farem cap pas enrere en el reconeixement dels Drets Sexuals i Reproductius que, recordem, estan recollits i protegits per les convencions internacionals de NNUU del Caire 1994 i Beijing1996.

100.000 dones avortem cada any a l'Estat Espanyol. Cal escoltar les veus que amaguen aquests números. El dret a decidir no pot limitar-se per uns supòsits conservadors decidits per governs canviants. Si volem rebaixar el nombre d'avortaments, no el penalitzeu.

Volem relacions igualitàries, anticonceptius gratuïts i a l'abast de tothom. Dret a decidir i avortament lliure i gratuït. És aquesta la política en la que treballem les feministes de tot el món.

L'avortament és un fet. L'educació sexual i afectiva una necessitat.

************ És per això que cridem:

* a assistir a la marea violeta convocada pel divendres 10 de febrer, a les 19.30h, a plaça Sant Jaume (més informació a @mareavioleta i a la plana de facebook Marea Violeta)

* a tuitejar, piular, cantar, posar al facebook, webs, blocs, a balcons, enganxines, samarretes i arreu la imatge que adjuntem. O altres de la vostra invenció. @dretpropicos @joheavortat.

* a signar i difondre fins l'estratosfera la campanya de signatures que aviat farem arribar.

* a assistir massivament a les convocatòries de manifestacions pel 8 de març, amb lemes pel dret al propi cos.

* a coordinar-nos tots els col·lectius que treballem pels Drets Sexuals. Hem de fer sentir les nostres veus ben alt per a aturar aquesta nova campanya dels sectors ultra (ultracatòlics, antiavortistes, ultraconservadors, antitot).

El meu cos no és territori de disputes

Campanya pel Dret a l'Avortament Lliure i Gratuït
dretalpropicos@gmail.com

******************

Conjugació verbal catalana. Verbs regulars acabats en -ar.

Jo he avortat,

Tu has avortat

A ella li va fallar el condó.

Nosaltres hem avortat,

Vosaltres no podeu assumir la maternitat,

Elles manquen d'educació afectiva i sexual i acabaran avortant.

Totes hem avortat.

*******************

Recomanem a la classe política algunes fórmules senzilles per a reduir el nombre d'avortaments. Estan garantides per anys d'experiències polítiques i segles de repressió sexual:

Major repressió sexual = penalització de l'avortament = avortament insegur i clandestí.

Despenalització de l'avortament + educació sexual i afectiva = reducció del nombre d'avortaments + major i millor plaer + menys relacions violentes.

(per aprofundir en les fórmules poseu-vos en contacte amb dretalpropicos@gmail.com)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada