24 de febrer del 2012

Fora feixistes dels nostres barris!


El divendres 24 de febrer, l’organització ¡MÓJATE X LA VIDA! HA TORNAT A CONVOCAR una concentració davant del centre mèdic les corts amb l’objectiu de pressionar als centres mèdics perquè deixin de practicar avortaments, promovent un discurs totalment de dretes i ultracatòlic, imposant el seu pensament feixista, sexista, homòfob i patriarcal.

Nosaltres estem en contra de tots aquells que posin en perill la nostra llibertat i la nostra capacitat de decidir sobre la nostra vida i el nostre cos.
Per aquest motiu convoquem una contra-concentració, per fer fora dels nostres barris aquells que ens volen oprimir.
No permetrem que converteixin en habitual aquesta visita al nostre barri.

24 febrer, tornen! fora feixistes dels nostres barris!
19,00h – concentració davant CENTRE MÈDIC LES CORTS (Nicaragua 128)

El dia 25 de cada mes, les organitzacions ultracatòliques “Hazte Oir” i “Derecho a la Vida” es concentren davant l’hospital de Sant Pau amb l’objectiu de pressionar als centres mèdics perquè deixin de practicar avortaments, promovent alhora un discurs feixista, lesbo-trans-homòfob, patriarcal, sexista i racista, propi de la dreta més rància. És per això que nosaltres hem decidit fer una contra-concentració per donar suport a la decisió de les dones a interrompre un embaràs no desitjat, i perquè en definitiva nosaltres ens oposem a tot discurs que posi en perill la nostra llibertat i la nostra capacitat de decidir sobre la nostra vida i el nostre cos.

AQUEST DISSABTE 25 DE FEBRER 20.00h

20h. CONTRA-CONCENTRACIÓ (davant l’Hospital de Sant Pau, al principi d’Avinguda Gaudí)
20.30h. FEM SOROLL! Vine a boicotejar la seva marxa amb el que se t’acudeixi: cassoles, petards, etc. Des dels carrers i des dels balcons!

NOSALTRES DECIDIM SOBRE ELS NOSTRES COSSOS
AVORTAMENT LLIURE I GRATUÏT!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada