1 de maig del 2012

CAUFEC: esa sacresa regresa! Els bancs perdonen sacresa


La vanguardia ho comença amb aquestes paraules: Sacresa logra el apoyo de la banca para salir del concurso (antiga suspensió de pagaments). I acaba l'article amb aquestes altres: El preacuerdo alcanzado con las entidades financieras prevé también la concesión de nueva financiación al grupo para iniciar algunas de las promociones paralizadas por el concurso, como el proyecto de Finestrelles, que promueve a través de Caufec. (la Vanguardia, 26/4/2012. Economia)

El nostres pensaments comencen recordant la gent que estan fent fora de casa per no poder pagar hipoteques. I a sobre es veuen obligades a seguir pagant als bancs. A ells no perdonen el deute que tenen!.

Seguidement, els pensaments passen per aquells horts que la gent va plantar fa poc als terrenys oblidats de Caufec. Uns horts que alimentaven les panxes i l´elegria d´uns veins que, autoorganitzats i de manera tranquila donen vida. Unes veines que van veure com unes maquines (protegides pels mossos) s´ho carregaven. (http://barcelona.indymedia.org/newswire/display_any/444223 )

No entrarem a valorar la significació que té això. I que no ens digui, cap tertulià, economista, o militant democràta, que tot és molt complicat.

Els bancs salven sacresa!...mentre fan fora la gent de casa per inpagament!
Els governs rescaten als bancs!!
les maquines es carreguen els horts!
...

En relació a Pla Caufec

dir que 9 persones estan immerses en dos processos judicials per oposar-se a aquest megaprojecte. Processos que poden concloure en l'ingrés a presó per 6 d'aquestes persones.

A dia d´avui no hi ha dates de judici, i tot just hem començat a difondre els fets. La web no està en funcionament...pero ben aviat estarem al carrer.

fins aviat!


NI MUTS NI A LA GÀBIA

Ni muts...seguirem dient que tot està fatal!
Ni a la gàbia...qui va a la la presó? En Millet? Nosaltres?...qui ho tria i per què?



La noticia:
http://www.lavanguardia.com/economia/20120425/54285225531/sacresa-apoyo- 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada