8 de novembre del 2012

Ens preparem per la VAGA GENERAL!!!







 

 
14 DE NOVEMBRE VAGA GENERAL!!!
UNA LLUITA CAP A LA VAGA INDEFINIDA!!

Durant els 40 anys de falsa democràcia a l'Estat espanyol han tingut lloc 8 vagues generals, dues d'aquestes al 2012, una senyal ben clara de que ens neguem a vendre els nostres drets i la nostra vida a la dictadura de la banca. Exercim el dret a vaga general per denunciar les polítiques de la precarietat a mans dels governs de Mas i Rajoy i de demés púrria política, que seguint les directrius europees i del Fons Monetari Internacional, ens arrenquen els drets laborals i socials que tants anys van costar aconseguir als nostres avis i àvies, pares i mares.

Els moviments socials (de Sant Feliu) tot i rebutjar les accions del grans sindicats majoritaris, representats per cúpules que es lucren i caminen de la mà de la patronal, aprofitem aquesta convocatòria per sortir al carrer i assenyalar als culpables, a aquells que cultiven la misèria cada dia, aplicant reformes laborals que ens esclavitzen i reprimeixen, retallant en sanitat, educació, serveis socials, cultura, etc.

Assenyalem també a la BANCA com a principal culpable, mitjançant la seva especulació i les seves pràctiques recolzades per l'estat capitalista, que han robat i continuen robant a la població arreu del planeta. Avui es comptabilitzen més de 510 desnonaments diaris a l'Estat espanyol, mentre milers de persones afectades per les participacions preferents i pel deute subordinat, esperen que se'ls torni els estalvis de tota una vida, no oblidem ni perdonem que a l'Estat espanyol existeixin 5 milions d'habitatges buits. No més famílies al carrer!.

Avui, les 6 milions de persones sense feina de l'Estat espanyol representen el 25,8% de la població, mentre a països on la lluites socials estan a l'ordre del dia com a Grècia trobem un 25,5%, a Portugal un 15,7% i a Àustria un 4,4% d’atur.

Els moviments socials també sabem que una vaga general d'un dia no canvia les coses instantàniament , i és que la lluita per defensar els nostres drets és llarga i difícil, però no descansem i ens posicionem cada dia davant l'agressió que rebem per part dels poders polítics i de la dictadura capitalista.

Aquelles i aquells que no tenen una feina assalariada, també són eixos clau de la lluita. La vaga de consum, la vaga social, decidir com i quan volem invertir els pocs ingressos amb els que contem, és una forma de lluita. No compris, no consumeixis, deixa clar a la dictadura del capital que no volem un sistema que ens fa precàries.

14N vaga general social i de consum. Jornada de lluita per a tots i totes, apoderem-nos de les nostres vides i demostrem que no estem adormides. Lluitem cap a la vaga indefinida. Lluitem pels nostres drets.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada