20 d’abril del 2009

Accions a les entitats bancàries de Sant Feliu de Llobregat

En el marc de la jornada de lluita contra la crisi convocada pel dia 16 d'abril, un grup de santfeliuenques van decidir denunciar a les entitat bancaries com a responsables de la crisi. Les accions van consistir en fer pintades a les portes de les entitats situades al centre de la vila. Aquestes es van realitzar durant la nit del 16 al 17 d'abril com a mostra de suport a totes les accions que es van anar succeint al llarg del dia.

Per més informació podeu consultar: http://noalacrisi.cat/

2 comentaris:

  1. Ah! molt bé. Ara tots haurem de pagar la neteja dels nostres carrers. I si anem a casa vostra i pintem les vostres parets que us sembla?
    Ja prou de fer malbé l'espai públic per a les vostres reivindicacions. Una miqueta de respecte als altres ciutadans.
    Elisabet Ortega

    ResponElimina
  2. Que això surti de la boca de la representant de les joventuts del Partido Popular és bastant divertit. El respecte per la resta de ciutadans vosaltres el demostreu... Pagant prostíbuls amb diner públic tant a Mallorca com a Russia, montant màfies per edificar a tota la costa de l'Estat o enviant l'exèrcit a l'Iraq a buscar armes de destrucció massiva que no existeixen. I les que queden per descobrir.

    Fes-nos el favor, menja el cap als teus feligresos i deixa'ns en pau! I no vagis fent acusacions com aquestes sense tenir ni idea de res.

    PD: Pots pintar tant com vulguis les parets de "casa nostra" perquè probablement són propietat d'algun mafiós del teu partit.

    ResponElimina